top of page

U organizaciji TSC Zlatar i Univeziteta Singidunum održano takmičenje učenika srednjih turističkih š

Univerzitet Singidunum organizovao je 27. marta, zajedno sa Turističko-sportskim centrom "Zlatar" iz Nove Varoši, takmičenje za učenike srednjih turističkih škola iz Srbije. Takmičenje je podrazumevalo rešavanje studije slučaja vezane za razvoj turizma na Zlataru.

skolsko takmicenje 2.jpg

U finalu je učestvovalao čak 17 timova i ukupno 46 učenika iz Škole za ekonomiju, pravo i administraciju EPA iz Beograda, Srednje turističke škole Novi Beograd, Prve privatne ugostiteljsko-turističke škole Beograd, Ugostiteljsko-turističke škole Niš, Srednje škole"Branislav Nušić" Soko Banja, Trgovinsko-ugostiteljske škole Leskovac, Tehničke škole Knjaževac, Srednje škole "Svetozar Miletić" Novi Sad, Ekonomsko-trgovinske škole "Paja Marganović" Pančevo i Ekonomsko-ugostiteljske škole "Slobodan Minić" Aranđelovac.

skolsko takmicenje 5.jpg

Na početku takmičenja učenicima, nastavnicima i studentima se obratio prof. dr Slobodan Čerović, dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment. Žiri u sastavu prof. dr Jovan Popesku, redovni profesor Univerziteta Singidunum, Ivana Novaković, direktorka TSC "Zlatar" Nova Varoš, Aleksandar Šuša, Turistička organizacija Srbije, Danijel Pavlović, asistent FTHM i Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum izabrao je najbolja kreativna rešenja i učeničke ideje za budući razvoj turizma na planini Zlatar i opštini Nova Varoš.

skolsko takmicenje 3.jpg

Prvo mesto osvojili su Milica Milutinović, Milan Anastasov i Nemanja Anđelković iz UTŠ Niš

Drugoplasirani su: učenici Srednje škole EPA iz Beograda - Nina Mićić, Stefan Lukić i Luka Čvorović,

kao i tim iz Knjaževca - Jovana Korać, Daša Veselinović i Lola Stanojlović.

Treće mesto podelili su đaci iz Soko Banje - Milica Milovanović, Milica Anđelković i Marina Veljović i ekipa Srednje turističke škole Novi Beograd - Tamara Glišić, Marijana Mišurović i Marija Miković.

skolsko takmicenje 6.jpg

Nagrade su obezbedili Univerzitet Singidunum, TSC "Zlatar" Nova Varoš i hotel "Zlatnik" Zemun.

skolsko takmicenje 4.jpg

Čestitamo svim učesnicima ovog takmičenja, njihovim nastavnicima - mentorima i direktorima škola na podršci da mladi, kreativni i ambiciozni učenici, budući lideri u turizmu i hotelijerstvu, dođu do punog izražaja.

Tekst i fotografije: "UNIVERZITET SINGIDUNUM"

#Zlatar #takmičenje #mladilideri #turizam #singidunum

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page