Nastup TSC "Zlatar" na trodnevnom "Beogradskom manifestu" - prvom festivalu mani

Poznate manifestacije i festivali, značajne kulturne i turističke atrakcije Srbije i okruženja, predstavile su svoje sadržaje tokom tri dana trajanja sajma na otvorenom prostoru Gornjeg i Donjeg grada Beogradske tvrđave i parka Kalemegdan.

TSC „Zlatar“ je u okviru izložbenog prostora Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, na Beogradskom manifestu - sajmu sajmova, na Kalemegdanu od 22. do 24. maja 2015. najavio celokupnu letnju turističku ponudu Zlatara. Štand je bio pozicioniran na odličnom mestu u Gornjem gradu, u zoni „Aduti Srbije“.

Posetioci su prvi put imali priliku da na jednom mestu vide sve ono što Srbiju čini interesantnom turističkom destinacijom, prikazano na savremen i kreativan način. Festival je otvorio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

U okviru jedinstvenog štanda poseban akcenat promocije stavljen je na manifestacije koje će se održati tokom 2015. god. stoga je afirmisanje ovogodišnjeg Zlatarfesta-a, koji će se održati od 23. do 26. jula, bilo glavna tema na našem štandu. Pored posetioca i učesnici festivala izrazili su veliko interesovanje za letnju ponudu zlatarskog kraja. S obzirom da je Beogradski manifest jedinstven porodični festival, u subotu je Kalemegdan bio prepun roditelja sa decom, koja su uživala u bogatim sadržajima festivala, a mi smo se potrudili da ih našom prezentacijom što više animiramo da svoj godišnji odmor provedu, baš, na Zlataru.

Pored degustacije prepoznatljivih specijaliteta iz cele zemlje, odlične muzike, pozorišnih, filmskih i zabavnih sadržaja i predstavljanja turističkih destinacija, poseban gušt izazvalo je podizanje šest velikih letećih balona uz zvuke najboljih trubača iz Guče sa bine Kultur šoka, a premijeru na beogradskom nebu imala je još jedna svetska atrakcija – Festival vatrometa.

Festival je na jednom mestu okupio sve najznačajnije domaće manifestacije i ostale autentične turističke proizvode iz čak 50 gradova Srbije, što je potvrdilo da su manifestacije postale turistički brend Srbije evropskih i svetskih razmera.

#Beogradskimanifest #Kalemegdan #Zlatar #promocija #sajam

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

POŠALJITE NAM UPIT

        TEL: 033/26-11-784;                 033/26-11-772;         MOB: 062/80-26-154;

 

 

Copyright 2017 - Hotel Panorama

  • Facebook Clean